Anasayfa Video Galeri Foto Galeri Haber Ara Önemli Telefonlar Nöbetçi Eczaneler Künye İletisim
Mudanya Habercisi

DİLEK DURAK İYİ PARTİ MUDANYA ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADITarih 10 Aralık 2023, 12:46 Editör: Editör HAKKI OVATMAN

DİLEK DURAK İYİ PARTİ MUDANYA ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

İYİ Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Ekonomist- Bütçe Maliyet ve Finans Uzmanı Dilek Durak İYİ Parti kurmaylarıyla birlikte resmen aday adaylığı açıklamasını kalabalık partili gurubunda  gerçekleştirdi.

Çok değerli dava arkadaşlarım, kıymetli misafirler,muhterem basın mensupları; hepinizi saygıyla selamlıyorum. bildiğiniz gibi yerel seçimlerle ilgili süreç başladı, partilerde hareketlilik yeniden yoğunlaştı, dolayısıyla siyaset gündemi de iyiden iyiye ısınıyor. bu bağlamda; İYİ Partimiz de bu seçimler ile ilgili olarak yeni pozisyonunu belirledi, startı da verdi. hatta diyebilirim ki; iyi partimiz, bu sürecin en fazla konuşulan, tartışılan, üzerinde fikir beyan edilen partisi oldu.

tabi ki bunun çok önemli bir nedeni var. milletimiz iki kutuplu siyasete mahkum olmaktan bıktı usandı. haklı olarak yeni bir yol, yeni bir alternatif, farklı bir tutunacak dal aramaya başladı. genel başkanımız sn. Meral Akşener de işte tam bu noktada, milletimiz için bir 3. yol tercihini ortaya koydu. dedi ki;

"İyi Parti, Ülkemiz Siyaseti İttifaklara Mecburiyetten Kurtarmaya Kararlıdır."

"zor olanı tercih ediyoruz ve özü başımıza, hür ve müstakil olarak yerel seçimlere  giriyoruz" diyerek de, alışılmış politikanın dışında bir 3.yol alternatifini ortaya koydu. teşkilatlar olarak bizler de bu doğrultuda çalışmalarımıza başlayarak kollarımızı sıvadık. dolayısıyla gerek belediye başkanlıkları, gerekse meclis üyelikleri için aday adayı olmaya karar veren dava arkadaşlarımız da aynı hedef doğrultusunda çalışmalarına başladılar. işte bugün burada kıymetli yol arkadaşımız, değerli dava dostumuz Dilek Durak'ın, Mudanya belediye başkan aday adaylığı açıklaması için toplanmış bulunuyoruz. çalışkanlığını, hiç bitmeyen heyecanını, hizmet etme sevdasını, bursa ve Mudanya'ya olan sevgisini yakından bildiğimiz sevgili dilek durak hanımefendi'yi sizlere takdim ediyor, düşüncelerini almak, Mudanya için amaç ve hedeflerini dinlemek üzere; ve tabii ki başarılar dileyerek sözü kendisine veriyorum. hayırlı uğurlu olsun.

DİLEK DURAK, MUDANYA BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞI AÇIKLAMASINDA BULUNDU.

 

Dilek DURAK, Mudanya Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı açıklamasını İYİ PARTİ Mudanya İlçe Başkanlığında büyük bir coşku içinde gerçekleştirdi.

Dilek Durak,İYİ Parti Mudanya ilçe Belediye Başkanı Aday Adaylığını, bugün İlçe Yönetim kurulu, partililer ve vatandaşların hazır bulunduğu, İYİ Parti Mudanya İlçe Başkanlığında açıkladı.Aday Adayı olan Durak, konuşmasında;‘‘Öncelikle geçtiğimiz hafta,Mudanya ve Tirilye, Kumyaka, Mesudiye, Eğerce ve Esence mahallelerinde yaşanan Sel ve Depremi hisseden ve arar gören tüm kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerini sunan Durak, sözlerine şöyle devam etti.

Değerli ekibim ile birlikte  Mudanya’ ya özgün olarak hazırlamış olduğumuz’Mudanya İlçemizin Geleceğinde Etkili Bir Sistemin Oluşmasına Yerel Yönetimin Katılımı” başlıklı,merkez ve kırsal mahalleler bazında yaşanan sorunlar, öneriler, çözümler ve hedeflenen projelerin yer aldığı eserimiz ile işte bugün siz değerli hemşerilerimizin karşısına,çıktık.Şirin ilçemizde,uzun süredir yaptığımız çalışmalarla, gördük ki,Mudanya, her alanda, her yönden değişimin öncüsü olmaya hazırdır.

Hiç Şüpheniz olmasın ki Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hanımefendinin özel ilgi gösterdiği Mudanya’mız, tarım, tarih,kültür,sağlık, sosyal donatım ve turizmde Siz iyilerin omuzlarında yükselecek, Bursa’nın üvey evladı konumundan;ehil,vizyoner,samimi,vatansever,adil ve iyi İnsanlar sayesinde hak ettiği yeri bulacaktır.

Başkan Aday Adayı Durak Kayıtsız Kalmayarak Çareler Üretti.

Durak, "Akademisyen ve bir Ekonomist olarak “Vatandaşlarımıza hizmet konusunda çok istekli ve heyecanlı olmam sebebi ile uzun yıllar elde etmiş olduğum kariyerimi siz değerli hemşerilerimin emrine sunmak için yerel yöneticilik görevine talibim.

Yıllardan beri siyasetin içinde olan hukuk, iktisat, işletme, adalet eğitimi de almış bir iş kadını, bir eğitimci, bir finansçı olarak, devlete ve ülke ekonomisine yeterince hizmet yaptığıma inanıyor ve artık yerel yöneticilikle de halka hizmet edecek bir misyonu üstlenerek, Mudanya Belediye Başkanlığı görevine talip oluyorum.

Mudanya’ da sosyal adaletin, yerel hizmetlerle sağlanabileceğine inandığım ve bunu da her daim sağlayabileceğimin sözünde duracağım içinde bu göreve talibim.

Silahlı mücadele döneminin sona erdirilmesini sağlayan Mudanya Mütarekesi antlaşmasının yapılmasına sahne olan bu önemli tarihi kentimiz Mudanya’da, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün  verdiği seçme ve seçilme yetkisi ile Mudanya’nın bir ilkler listesinin başında yer almasını sağlayacak bir Türk  kadını olarak; Türkiye Yüzyılında Mudanya’nın ilk kadın Belediye Başkanı Olarak bu kente hizmet etmek istediğim için  karşınızdayım.

Hizmet yolunda taş üstüne taş koyan herkese minnettarız. Bizler güzel yapılanları vefa ile anmak, eksik kalanları tamamlamak veya revizyona tabi tutmak için bu göreve talip olduk.

Mudanya’da yaşayan her vatandaşın yaşam kalitesini en üst düzeye çıkarabilmek için bu göreve talibiz. Çiftçimizin ve köylümüzün ürettiğinden kazanacağı, vatandaşlarımızın güvenli evlerde oturacağı,çok kıymetli olan zamanımızı yollarda  kaybetmeyeceği,kaldırımlarında rahatlıkla yürüyebileceği, spor yapmaktan, müzik dinlemekten, sanat icra etmekten, komşuluk yapmaktan ve en önemlisi güzel havası ile sağlıklı nefes almaktan haz duyacağı bir Mudanya’yı yaratmak için bu göreve talibiz.

Dünyanın da tanıyacağı, Türkiye Cumhuriyeti Kültür Ve Turizm Bakanlığımızın Anadolu'nun tarihi yapısına göre çizmiş olduğu 6 farklı yol güzergahından biri olan,zeytin koridorunu içeren Turizm gelişim koridoruna da  dahil edilmesini sağlayacak yerinden yönetim başkanlığı görevine talibiz ve Mudanya’nın  bir  marka kent yapılması için de adayız.

Güzel ilçemizin kangren olmuş pek çok sorunu olduğunun da farkındayız. Bu sorunlara kalıcı bir neşter vurmak için de adayız.

Bizler bu şehrin yeni bir söyleve, yeni bir hikâyeye ihtiyacı olduğunudüşünüyoruz,Bu nedenle siz değerli hemşerilerimizin haklı istemlerini yerine getirmenin bir gereklilik olduğunu düşündüğümüz içinde bu yola baş koyduk ve aday olduk.

Bilir misiniz eskiden büyüklerimiz belediye başkanı demezler Şehrül-Emin derlerdi. Yani Belediye başkanları,‘’İlçenin en güvenilir insanı’’ olarak anılmakta idi. Bu güvenilir insan, halk tarafından seçilmiş olduğundan,seçildikten sonra parti ayrımına gitmeden herkesin belediye başkanı olur ve belediyenin imkanlarını kılı kırk yararak harcamak zorunda kalır idi.Bu nedenle Şehrül-Emin seçerken önce zihniyetine,sonra yaptıklarına,sözlerine, etrafındakilere samimiyetine ve sorun çözebilme özelliklerine bakarız, işte bizler bu özelliklere sahip olarak, karşınızdayız.

Zira bizler biliyoruz ki; ŞEHRÜL EMİN olmak belediye başkanı olmak demek değildir. Biz şehrin anahtarının teslim edileceği Mudanya’nın imarından, temizliğinden, çevresinden, suyundan, altyapı ve üst yapısından, tarımından, otoparkından, trafiğinden, depreminden, konutundan, yerleşiminden, çiftçisinden, ev kadınından, öğrencisinden, misafirinden, eğitimcisinden, emeklisinden, işçisinden, gencinden, yaşlısından, yetiminden, hastasından, engellisinden,esnafından, sivil toplum kuruluşlarından,sorumlu statüsünde adayız.

 

Eğer Kibir Kişi Açıkta, Sokakta Kalmış İse Ona Anne Şefkati İle Sahiplenmeye Adayız.

Öyle ki hizmet binasının şehir halkının kendi evi gibi rahatça girip çıkabileceği yer olmasını, belediye başkanlığının birimlerinin halkın tüm sorunlarının çözümlendiği bir alan olmasını,belediye çalışanlarının halkın gardiyanı değil, hizmet etme yarışı içinde olması için adayım.

Halkın seçtiğinin her zaman halkın hizmetkarı olmasını,halktan şikayetçi olma haklarının olmamasını,bir sınıfın, bir zümrenin, bir grubun başkanı değil, toplumun tamamının belediye başkanı olduğunun bilincinde olmasını, oy alsın, almasın, herkesin refahı ve mutluluğu için çabalamasını, projeler yapmasını, sorunlara ivedilikle,akılcı ve hukuka uygun çözümler bulunmasını sağlamak için adayım.

Evet Sevgili Hemşerilerim, Projelerimiz Hazır Vebizlerde Hazırız.

 

PEKİŞİMDİ SİZLERE SORUYORUM,

İlçemizin belediye başkanını seçmeye değil de ilçemizi emanet edeceğimiz,öncelikle, deprem eylem planı ve bir yol haritası olan deprem sonrası yapılması gerekenler için deprem öncesinde çalışmalar başlatan,en adaletli, en dürüst, en şeffaf, en hesap verebilir, en liyakatli, en çalışkan, en sabırlı, en azimli, en sorun çözen, en şehri emin kişisini ve ekibini seçmeye Hazırmısınız?

Kırsal alanların ihtiyacı olan Parke taşlarının döşenmesine, köy yollarının ışıklandırılmasına,Mudanya’ da sellere sebep olan dere yataklarının üstlerinin kapatılmamasına, taşan yağmur sularının sel olmaması için havzalar yapılmasına, ızgaraların sürekli temizlenmesine, genişletilmesine büyütülmesine, doğal afetlerin vurmaması için önlemlerin defalarca söylenildiği üzere önceden tedbir alacak yeni bir yönetime Hazır mısınız?

Bu kentin dinamiklerini dikkate alacak,ortak akıl ve istişare kültürünü birincil olarak önemseyecek, değer verecek ve bunu da sözde değil, özde gösterecek Başkan ve ekibini seçmeye Hazır mısınız?

Ekonomik kalkınmada öncelikli olarak Kırsalın birinci sırayı almasına yönelik sistemi benimseyen yeni yönetime Hazır mısınız?

Mudanya’mızı temsil eden her özel ürünümüz için coğrafi işaretleri almayı sağlayacak proje ekibine Hazır mısınız?

Kangren olmuş köy içi ve şehir imar planlarının, alt yapı ve üst yapının, otoparkve trafik sorunların çözülmesine, yolların ve caddelerin yenilenmesi için usanmadan azimle var edilmesine hazır mısınız?

Kaldırım ve parke taşlarının düzensizliğinin giderilmesine, çökmemesi gereken istinat duvarlarının yapılmasına Hazırmısınız?

Çöp kent olmaması için mahalleler bazında etkin temizlik sisteminin kurulmasına Hazırmısınız?

Yaşam uzatan enfes havasının tescilline ve markalaştırılmasınave sağlık turizmini başlatmaya Hazır mısınız?

Çocuklarımızın temiz dünya geleceği için, doğa üzerinde yapılacak tahribatın net bir şekilde ortaya çıkmasını sağlayan İklim değişikliğinde önemli olan, karbon salınım miktarını belirten karbon ayak izlerimizi azaltmaya yönelik tedbirleri alacak bir belediye yönetimine Hazır mısınız?

Mahallelerimizde ücretsiz interneti olan, uyumayan kütüphaneler ve okuma salonlarını oluşturmaya Hazır mısınız?

 

Her yeni yapılan iş yeri ya da konutun kapalı otoparklarının olmasına ve enaz daire başına 2 ağaç dikmelerini sağlayacak bir sistem ile çoğalacak ormanlar içindemekanlarımızın olmasına Hazırmısınız?

Çok sayıda veterinerin ve yardımcılarının görev yaptığı Belediye’ye ait olan uygun alanlarda başıboş hayvanların korunma ve sahiplendirme merkezlerinin, hayvan otel ve mezarlıklarının oluşturulmasına Hazırmısınız?

İlçemizi öncü kılacak, kırsal sosyal donatı alanlarına, mahalle bazlı kültür ve sanat merkezlerine ve etkinliklerine, uluslararası festivallere,Müzik sesleri ile çınlayan, güzel resimler ile donatılmış sanat sokaklarına, el emeği göz nuru satış alanlarına, antika satış sokaklarına, sinema, tiyatro, opera binalarına ve atıl duran tarihi mekanlarda oluşturulacak kültür merkezlerine, müzelere Hazırmısınız?

Kentsel kıyıma yol açan bozuk kent estetiği soykırımının engellenmesine, Hazır mısınız?

Yerel Yönetiminin öncülüğünde, sporcu, muhtar, öğretmen,konuk evlerinin, misafirhanelerin öğrenci yurtlarının ve konferans salonlarının kurulmasına Hazırmısınız?

Bütün dernekleri bir arada toplayacak Mudanya dernekler yerleşkesinin oluşturulmasına Hazır mısınız?

Bursa’da sadece Mudanya İlçemiz de olması ayrıcalığına ve üstünlüğüne haiz olduğumuz Uludağ Üniversitemizin Güzel sanatlar Fakültesi ile ortak çalışmalar yapmaya ve ilave olarak turizme kaynak sağlayacak eğitim kurumları yada profesyonel kursların açılmasına Hazır mısınız?

Çiçek kadınlar projesini hayata geçirmeye Hazırmısınız?

Şehir peyzaj ve şehir planlamacılar ile ilçemizin estetik görünümündeki işlevselliğini arttırmaya, Hazır mısınız?

Gençlerimizi çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan kurtaracak çeşitli spor müzik eğitimlerinin verileceği ulusal ve uluslararası yaz okullarının da yapılacağı Belediye spor kulübünün kurulmasına,Deniz su ustu ve su altı spor merkezlerinin açılmasına ve yarışmalarının düzenlenmesine Hazırmısınız?

  Mahallelerin en yüksek mülki amiri olan muhtarlarımızdan danışmanlık hizmeti alacak sisteme sahip yerel yönetimler oluşturmaya Hazır mısınız?

Eskiden olduğu gibi büyük turistlik gemilerin yanaşmasını sağlayacak liman ve liman tesislerini kurmaya ve kurulması için gereken diyalogların kurulmasına Hazır mısınız?

Eski Mudanya denilen tarihi Rum Giritli mahallesinin hak ettiği tarihi zenginlikte kalmasına,güzelleştirilmesine ve restore edilmesine Hazır mısınız?

Belirli günlerde, belirli mahallelerde haftalık yöresel ürünler pazarları, kadın el emeği ürün pazarları, giyim pazarları, antika eşya pazarları gibi pazarların kurulmasına Hazırmısınız?

Bütün şehir yasası ile köylünün elinden alınmış olan arazilerde yine o mahallenin lehine olacak şekilde kullanılmasına olanak sağlanmasına, hobi bahçeleri yapılmasına istihdam sağlayıcı tesisler ya da kamuya ve yöre halkına faydalı bir şekilde kullanılmasına Hazır mısınız?

Belediyelerde hizmet performansını denetleyecek ombudsmanlıklar gibi bağımsız denetim şirketlerinin analizleri ve geri bildirimleri ile şeffaflığın sağlanmasına Hazırmısınız?

İlçe spor kulüplerinin kendilerine yeterli hale gelmesinin sağlanması için gerekli olan yerlerde spor tesisleri kurulmasına ve işletim hakkının spor kulüplerine verilmesine Hazırmısınız?

 Ücretsiz tarım toprak analizlerinin yapılmasına vetarım haritalarının çıkarılmasına Hazırmısınız?

 

Doğal afet sonucu zarar gören çiftçinin, esnafın hasar tespit sonuçlarının hızla gerekli yerlere iletilmesine ve çözümlenmesinde destek olunmasının takibine  Hazırmısınız?

Her ay düzenli olarak ilçeye en çok katkı sağlayan, personelin ve projelerin ödüllendirilmesinin sağlanmasına,Hazır mısınız?

Mahalle ve kırsal alan bazlı Avrupa Birliği hibe desteklerinden yararlanabilmesinin takibi ve sonuçlandırılması için muhtarlara destek olacak ücretsiz proje yazacak bir belediye ekibinin oluşturulmasına Hazır mısınız

Kırsal mahallelerde depolama alanlarının,spor alanlarının, sosyal toplanma alanlarının, soğuk hava depolarının ve sebze meyve hallerininyapılmasına ve âtıl kalan boş okul binalarının izin alınarak kadınlar için eğitim, kurs sosyal donatı ya da gençlik merkezleri haline getirilmesine, Hazır mısınız?

Hayvan organize sanayi bölgelerinin kurulmasına, eğitimlerine vehayvan kesimhanelerin yapılmasına Hazır mısınız?

Farklılıklarımız zenginliklerimizdir diyerek vatandaşlarımızın inanç, kültür ve örf adet konusundaki haklı istemlerini yerine getirmeye Hazır mısınız?

Gençlerimizin de görev alacağı yaşlı ve engelli gündüz sosyalleşme, hobi faaliyet evleri ve bunun yanı sıra kimsesizler için konaklamalı yaşlı bakım evleri yapılmasına Hazır mısınız?

Mülteci ve Sığınmacıların Mudanya’da oluşturdukları sorunların çözümlerinde yer almaya Hazır mısınız?

Atatürk'ün çizdiği yolda, aydınlık bir gelecek için çalışmaya Hazırmısınız?

Barış, sevgi, kültür kenti olan Mudanya’mızı bir MARKA kent yapmaya Hazır mısınız?

Eğer tüm bunlar için bir değişime ve bunları yapacak Şehrül Emini tespit etmeye artık hazırsanız bizlerde sizlerin karşısında Mudanyalıların adayıyız demek için hazırız.Yıldız kent Mudanya’mızın artık kaybedecek bir dakikası bile olmadığı gibi başka bir ülkemiz ve başka bir Mudanya’mız da yoktur.

Ve Mudanya, tarihinden aldığı güçle, köy köy, mahalle mahalle kendisini gerçek anlamda Mudanyalı hisseden Mudanyalılar tarafından yönetilecek, öyle ise Mudanya’mızı birlikte yönetmek adına biz de hazırız’’ diyerek sözlerini tamamladı.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN:

 




  |  Bu haber 620 defa okunmuştur.

Siyasi  KATEGORİSİNDEN HABERLER

İYİ PARTİ ERKAN CAN ADAY ADAYLIK AÇIKLAMASI

İYİ PARTİ ERKAN CAN ADAY ADAYLIK AÇIKLAMASI İYİ Parti Mudanya İlçe Başkanı Ersin ERDÖNMEZ, Erkan CAN’ın Mudanya Belediye Başkan adaya dayı açıklamasında İYİ Pa...

BÜLENT ERDEN MHP MECLİS ÜYELİĞİ ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSU YAPTI

BÜLENT ERDEN MHP MECLİS ÜYELİĞİ ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSU YAPTI Mudanya Milliyetçi Hareket Partisi Meclis üyeliği ve Gurup Başkanlığında Mudanya’nın geleceği ve Mudanyalının hakla...

“MUDANYA’YA VEFA BORCUMU ÖDEYECEĞİM”

“MUDANYA’YA VEFA BORCUMU ÖDEYECEĞİM” Mudanya Belediye Başkanlığı için CHP’den aday adaylığını açıklayan Yüksek İnşaat Mühendisi Deniz Dalgıç, Mudanya iç...

POROY MUHTARLARLA BULUŞTU

POROY MUHTARLARLA BULUŞTU CHP Mudanya Belediye Başkan Aday Adayı Akın Poroy Muhtarlarla bir araya geldi. Mudanya’nın hizmet alması için her t...

ERKAN CAN “CHP’DEN BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI DEĞİLİM”

ERKAN CAN “CHP’DEN BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI DEĞİLİM” “Mudanya sorunlarıyla can çekişiyor. Mudanya’ya CAN gelecek” sloganıyla yerel seçim startı veren genç siyasetçi Erk...

ERDAL AKTUĞ CHP MUDANYA BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI

ERDAL AKTUĞ CHP MUDANYA BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI “Projelerim Hazır, Mudanya Bursa’nın Türkiye’ye Açılan Yüzü Olacak” Cumhuriyet Halk Partisi Mudanya Belediye Başka...

BAŞKAN ADAY ADAYI GÖKHAN DİNÇER TANIŞMA TURUNDA

BAŞKAN ADAY ADAYI GÖKHAN DİNÇER TANIŞMA TURUNDA Mudanya AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Gökhan DİNÇER Mudanya Sivil Toplum Kuruluşları'nı ziyaret ederek ke...

ERDAL AKTUĞ ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

ERDAL AKTUĞ ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI Erdal AKTUĞ, “Mudanya'da değişimi, gelişimi ilke edinen, kendi ile barışık kenti ile barışık bir anlayış ile yo...

CHP ADAY ADAYI AKIN POROY. "MUDANYA'YA AKIN VAR" DEDİ

CHP ADAY ADAYI AKIN POROY. Eşi, Oğlu ve kız kardeşinin desteğiyle CHP Mudanya Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıklayan Akın POROY, kendin...
HAKKI OVATMAN HAKKI OVATMAN
YILIN YENİSİ HOŞ GELDİN

HAVA DURUMU

NÖBETÇİ ECZANE

Mudanya Nöbetçi Eczane


Tüm fotoğraflar

  MUDANYALI KARATECİLER KUŞAKLARINI YENİLEYEREK TERFİ ETTİLER
 

MUDANYALI KARATECİLE

İzlenme:2052

   
  GİRİTYALILAR HÜNERLERİNİ SERGİLEDİLER
 

GİRİTYALILAR HÜNERLE

İzlenme:2224

   
  MUDANYA CAFER YENER İLKOKULU POLONYA’YI FETHETTİ
 

MUDANYA CAFER YENER

İzlenme:2790

   
  RAMAZAN ETKİLİKLERİ
 

RAMAZAN ETKİLİKLERİ

İzlenme:6028

   

Tüm videolar

  İYİ PARTİ ERKAN CAN ADAY ADAYLIK AÇIKLAMASI
 

İYİ PARTİ ERKAN CAN

İzlenme:306

   
  MİLLET KÜTÜPHANESİ ARTIK 24 SAAT AÇIK
 

MİLLET KÜTÜPHANESİ A

İzlenme:384

   
  BURSA’DA TRAFİK, YAYALARA GÖRE TASARLANIYOR
 

BURSA’DA TRAFİK, YAY

İzlenme:790

   
  TAVUK DÜNYASI MUDANYA’DA AÇILDI
 

TAVUK DÜNYASI MUDANY

İzlenme:398

   
  •  
  •  

  • Son 7 gün haber eklenmedi.

  • Bu ay haber eklenmedi.

Mudanya Habercisi
© 2015-2016. Tüm hakları saklıdır. Sitemiz, Mudanya Gazeteciler Derneği üyesidir.
İnternet sitemizdeki yazı, resim, video ve haberlerin kaynak gösterilmeksizin yayınlanması yasaktır.
Yazı, haber ve yorumlardaki düşünce ve görüşler yazarını bağlar. Tüm hakları saklıdır.