Mudanya’da Kim Belediye Başkanı Olsun. - - Mudanya Habercisi
Anasayfa Video Galeri Foto Galeri Haber Ara Önemli Telefonlar Nöbetçi Eczaneler Künye İletisim
Mudanya Habercisi

Mudanya’da Kim Belediye Başkanı Olsun.

08 Kasım 2018, 13:05





Mudanya’da Belediye Başkanı olacak adayın “insan odaklı çözümleri” olmalı. Mudanya sokaklarında, kendi başına elini kolunu sallaya sallaya gezip, vatandaşın yanına oturup onlarla sohbet edip dertlerini paylaşabilmeli. Esnafıyla çiftçisiyle bilgisi dahilinde çözüm odaklı sohbet edebilmeli.

 

Burası Mudanya, Barışın ve kardeşliğin kenti diyebilmen ve ilçeni bu şekilde yönetmeye adaysan bu şekilde vatandaşınla içli dışlı olman şart, Mudanya eşkıya yatağı bir yer değil, asla olmayacakta. Bu sebeple çevrende korumalar ve bir takım kişilerle değil, en fazla not alacak ve sana eksik kaldığın konularda destek verecek bir danışmanın olabilir.

Mudanya Belediyesini soranlara göstermekten imtina ediyorum. Gösterdiğimde burası belediye binası mı diye geriye dönüş oluyor, harabeyi andıran görüntüsü içler acısı halde. Belediyenin içerisi mi?

Heyhaaaat; çalışanlardan kime dokunsam her birinden ayrı bir dert, ayrı bir serzeniş. Velhasıl, öyle bir Belediye başkanı ol ki çalışanlarınla, yardımcılarınla uyumlu halde çalışan, çalışanların senden koruyla değil saygı ve sevgiyle bahseden, saygın bir başkan sıfatını kazandırsın. Kapıları kaldırılmış bir belediye değil, vatandaşını kapıda karşılayan bir Mudanya Belediye Başkanı ol ki, kapına vatandaş korkarak değil umutla, ümitle gelsin. Yani; Belediye Binasının içerisi de dışarısı da aynı güzellikte olsun.

Mudanya Sadece Barışın ve kardeşliğin değil, aynı zamanda sanatın ve tarihin başkenti olsun. Kaçanların peşinden koşmak yerine, yenilerini bulup ortaya çıkaran ve onları koruma altına alıp sergileyen bir belediye olsun. Bun içinde Mudanya’nın adam gibi bir Kültür Merkezi olsun.

Kiliseden bozma bir yerde, kültür merkezi, Mudanya Meclis salonu, Merdiven altında sergi salonu, akustiği olmayan toplantı ve konferans salonu, konser salonu ve tiyatro salonu. Oluyor mu? Yakışıyor mu? Mudanya’nın sanat dokusuna?

Bırakın kilise olarak kalsın, bırakın burası da bir ibadet hane olarak kullanılsın, her dine saygımız var diyorsanız, Mudanya’ya gelen başka dinlere mensup ziyaretçilerimiz gelip burada ibadet etsin, Mudanya’mız daha saygın bir şekilde anılsın ve ziyaretçi sayımız daha da artsın. Her ilçenin bir nikah salonu var, hatta bazı ilçelerin birden fazla; kültür merkezlerinin dahilinde. Ya Mudanya’nın!? 15 kişinden fazla almayan bir odanın içinde tıka basa bir nikâh salonunu içler acısı bir durumda. Nikâha gelenler “böylede nikâh salonunu ilk defa görüyoruz” demekten kendilerini alamıyorlar.

Mazeret üreten değil, hizmet üreten, belediye bütçesini aşan hayali işler yerine Mudanyalının yaşamanı kolaylaştıran, Mudanyalıyı refah ve mutluluk içinde yaşatacak işler üreteceksen Mudanya Belediye Başkanlığına aday ol, ya da bak işine bir beş seneyi daha yok etme.

 Senden hiçbir Mudanyalı 30 pardon 35 yılda yapılmayanı istemiyor.          

Bu haber 2702 defa okunmuştur.

HAKKI OVATMAN HAKKI OVATMAN
YILIN YENİSİ HOŞ GELDİN

HAVA DURUMU

NÖBETÇİ ECZANE

Mudanya Nöbetçi Eczane


Tüm fotoğraflar

  MUDANYALI KARATECİLER KUŞAKLARINI YENİLEYEREK TERFİ ETTİLER
 

MUDANYALI KARATECİLE

İzlenme:1846

   
  GİRİTYALILAR HÜNERLERİNİ SERGİLEDİLER
 

GİRİTYALILAR HÜNERLE

İzlenme:2090

   
  MUDANYA CAFER YENER İLKOKULU POLONYA’YI FETHETTİ
 

MUDANYA CAFER YENER

İzlenme:2542

   
  RAMAZAN ETKİLİKLERİ
 

RAMAZAN ETKİLİKLERİ

İzlenme:5674

   

Tüm videolar

  İYİ PARTİ ERKAN CAN ADAY ADAYLIK AÇIKLAMASI
 

İYİ PARTİ ERKAN CAN

İzlenme:224

   
  MİLLET KÜTÜPHANESİ ARTIK 24 SAAT AÇIK
 

MİLLET KÜTÜPHANESİ A

İzlenme:316

   
  BURSA’DA TRAFİK, YAYALARA GÖRE TASARLANIYOR
 

BURSA’DA TRAFİK, YAY

İzlenme:704

   
  TAVUK DÜNYASI MUDANYA’DA AÇILDI
 

TAVUK DÜNYASI MUDANY

İzlenme:306

   
  •  
  •  

  • Son 7 gün haber eklenmedi.

  • Bu ay haber eklenmedi.

Mudanya Habercisi
© 2015-2016. Tüm hakları saklıdır. Sitemiz, Mudanya Gazeteciler Derneği üyesidir.
İnternet sitemizdeki yazı, resim, video ve haberlerin kaynak gösterilmeksizin yayınlanması yasaktır.
Yazı, haber ve yorumlardaki düşünce ve görüşler yazarını bağlar. Tüm hakları saklıdır.