Anasayfa Video Galeri Foto Galeri Haber Ara Önemli Telefonlar Nöbetçi Eczaneler Künye İletisim
Mudanya Habercisi

İYİ PARTİ ERKAN CAN ADAY ADAYLIK AÇIKLAMASITarih 22 Aralık 2023, 15:27 Editör: Editör HAKKI OVATMAN

İYİ PARTİ ERKAN CAN ADAY ADAYLIK AÇIKLAMASI

İYİ Parti Mudanya İlçe Başkanı Ersin ERDÖNMEZ, Erkan CAN’ın Mudanya Belediye Başkan adaya dayı açıklamasında İYİ Parti üzerine oyunlar oynandığına dair açıklamaları oldu.

 

Başkan ERDÖNMEZ, evet, zaman hızla geçiyor ve yerel seçimlerle ilgili süreç hareketli gelişmelerle ilerliyor.

 

Sizler de takip ediyorsunuz; Belediyelerle ilgili seçimlere Hür ve Müstakil gireceğini açıklayan İYİ Parti, medyanın da kamuoyunun da gündeminden düşmüyor. Türk siyasetindeki kısır döngüyü bitirmek, milletimize yeni bir alternatif sunabilmek için böyle bir kararı alıp uygulayan İYİ Parti’miz bir anda adeta herkesin korkulu rüyası oldu.

Bilinmesi gereken şudur ki; Bugünlerde partimize yönelik itibarsızlaştırma girişimleri bizi asla yıldırmaz, asla da korkutmaz. Biz bütün bu saldırıların algı yönetiminden ibaret olduğunu çok iyi biliyoruz.  Bütün hedefleri,  İYİ Parti’mizin toplumun bütün kesimlerini kucaklayan bir parti konumuna yükselmesinin önüne geçmek.

Görüyoruzki;

Bunun için de her türlü operasyonu çekmeye, türlü oyunları oynamaya çalışıyorlar. Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener’in dediğini bizler de söylüyor, hodri meydan diyoruz.

Bütün Saldırıları Göğüslemeye Hazırız.

Vatandaşlarımızın artık, bağımsız bir siyaset mücadelesi veren partileri görmek istediğinden eminiz.  O parti de kendine güvenip risk aldığını cesurca açıklayan İYİ Parti’dir. Milletimiz bunu görüyor ve zaten biz de milletimizin ferasetine güveniyoruz.

Kıymetli Dostlar;

Hatırlayacağınız gibi bir süre önce Mudanya Bekediye Başkanı Aday Adaylığını açıklayan Dilek Durak hanımefendiyi sizlere takdim etmiştik.

Bugün de bu görev için kolları sıvadığını belirten ve ilçe teşkilatımıza gelerek Mudanya Belediyesi Aday Adaylığı için resmi başvurusunu yapan Sn. Erkan CAN’ı sizlere kendisini tanıtmak ve ilçemiz için planladığı hizmetlere ilişkin düşüncelerini açıklamak üzereler mikrofona davet ediyorum. Diyerek sözü Belediye Başkan aday adalığı konuşmasını gerçekleştirmek üzere Erkan CAN’a bıraktı.

ERKAN CAN’dan ŞOK Belediye Başkan Aday Adaylığı Açıklaması

 

“Mudanya’ya CAN gelecek!” sloganıyla yola çıkan Erkan CAN İYİ Parti’den Mudanya Belediye Başkanlığına Aday Adaylığını açıkladı.

 

Ömerbey Mahallesi Yeni Belediye İş Merkezi’nde bulunan İYİ Parti Mudanya İlçe Merkezinde saat 18.30’da gerçekleşen açıklamada dikkat çeken ifadelere yer verildi.

 

İYİ Parti Mudanya İlçe Başkanı Ersin ERDÖNMEZ, Belediye Başkan Aday Adayı Erkan CAN’ı davetlilere takdim etmeden önce yaptığı konuşmasında İYİ Parti üzerinde yapılmaya çalışılan tüm algı operasyonlarının çöktüğünü, İYİ Parti’nin hür ve müstakil olarak yerel seçimlere girmeye hazırlandığını vurgulayarak şunları kaydetti;

 

“Evet, zaman hızla geçiyor ve yerel seçimlerle ilgili süreç hareketli gelişmelerle ilerliyor.

 

Sizler de takip ediyorsunuz;

Belediyelerle ilgili seçimlere Hür ve Müstakil gireceğini açıklayan İYİ Parti, medyanın da kamuoyunun da gündeminden düşmüyor.

 

Türk siyasetindeki kısır döngüyü bitirmek, milletimize yeni bir alternatif sunabilmek için böyle bir kararı alıp uygulayan İYİ Parti’miz bir anda adeta herkesin korkulu rüyası oldu.

 

Bilinmesi gereken şudur ki;

Bugünlerde partimize yönelik itibarsızlaştırma girişimleri bizi asla yıldırmaz, asla da korkutmaz.

 

Biz bütün bu saldırıların algı yönetiminden ibaret olduğunu çok iyi biliyoruz.

 

Bütün hedefleri, İYİ Parti’mizin toplumun bütün kesimlerini kucaklayan bir parti konumuna yükselmesinin önüne geçmek.

 

Görüyoruz ki;

Bunun için de her türlü operasyonu çekmeye, türlü oyunları oynamaya çalışıyorlar.

 

Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener’in dediğini bizler de söylüyor, hodri meydan diyoruz.

 

Bütün saldırıları göğüslemeye hazırız.

Vatandaşlarımızın artık, bağımsız bir siyaset mücadelesi veren partileri görmek istediğinden eminiz.

 

O parti de kendine güvenip risk aldığını cesurca açıklayan İYİ Parti’dir.

Milletimiz bunu görüyor ve zaten biz de milletimizin ferasetine güveniyoruz.

 

Kıymetli Dostlar;

Hatırlayacağınız gibi bir süre önce Mudanya Bekediye Başkanı Aday Adaylığını açıklayan Dilek Durak hanımefendiyi sizlere takdim etmiştik.

 

Bugün de bu görev için kolları sıvadığını belirten ve ilçe teşkilatımıza gelerek Mudanya Belediyesi Aday Adaylığı için resmi başvurusunu yapan Sn. Erkan CAN’ı sizlere kendisini tanıtmak ve ilçemiz için planladığı hizmetlere ilişkin düşüncelerini açıklamak üzereler mikrofona davet ediyorum.  “

 

ERKAN CAN ; Mudanyamıza İnsan Odaklı Kişilikli Bir Belediye Başkanı Lazım

 

Mudanya Belediye Başkan Aday Adaylığı konuşmasında tüm katılımcılara teşekkür eden Erkan CAN 2 dönem Demokrat Parti’den Belediye Başkanlığına Aday olduğunu ancak İYİ Parti kültüründen gelen genç bir siyasetçi olduğunu bu dönem İYİ Parti’nin CHP ile seçim ittifakı yapmayacağından duyduğu memnuniyeti dile getirerek;

 

“Yerel seçimi kazanacağım diye bazıları garanti görmesinler. Artık İYİ Parti kimseyle değil. Cumhuriyet Halk Partisi artık İYİ Parti sizinle değil. Gücünüzü kaybettiniz. İYİ Parti doğuyor.” dedi.

 

Mudanya’da 10 yıldır halkın gereksinimlerine sosyal ihtiyaçlarına cevap veren bir hizmet olmadığına belirten Erkan CAN “Mudanya’ya öncelikle CAN gelmesi lazım. Nefes gelmesi lazım. Ve o yüzden de Erkan CAN gelmesi lazım “ diyerek  Mudanyamızın projeleriyle öne çıkan bir belediye başkanı değil İnsan olan, insan odaklı, kişilikli ve Başkan olduğunda ulaşılabilir, sorunlara çözüm üretebilen, genç ve çalışkan bir belediye başkanına ihtiyacı olduğunu söyledi.

 

Hepimizin Korkulu Rüyası Deprem

 

Erkan CAN Belediye başkan adaylarının pek çok vaat verdiğini ancak Gemlik fayının olduğu yerde kurulu bulunan Mudanya’da bir deprem toplanma alanının bile oluşturulamadı. Kaldırımlarda bebekli annelerin yürüyemediğini yıllardır ve özellikle son 10 yıldır Mudanya’nın alt yapı sorunlarına kalıcı bir çözüm üretilemediğini Mudanya’da denize girilemediğini, denizin pis olduğunu atıkların denize salındığını vurguladı.

10 YILDIR, BUGÜNE KADAR NEDEN YAPMADINIZ?

Mudanya’nın müzminleşmiş trafik, yaya kaldırımı, otopark sorunlarının 10 yıl öncede olduğunu söyleyen Erkan CAN;

 

Öner Kıran, [22.12.2023 11:59]

“Bu sorunlar 5 yıl önce de 10 yıl önce de vardı. EEE niye yapmadınız. Büyükşehirle Kavga ettik deyip durdunuz. Ne kavgası “aaaa ben küstüm oynamıyorum havası mı bu. Sen millete hizmet etmek için çıktın bu yola. Ben burada tek bir kişiye söz söylemek istemiyorum. Parti’de önemlidir burada. Belediye başkanı çıktıktan sonra sorgulanması da gerekir. Ne yapıyorsun diye sorulması gerekir. Geçen dönem ittifakların içinde yer alındı ancak bu dönem CHP ile İYİ Parti arasında herhangi bir şey yok. Ve ben şu noktada İYİ Parti’yi kutluyorum. Çok doğru bir adım attı  ” dedi.

 

İYİ Parti Fabrika Ayarlarına Döndü.

 

İYİ Parti’nin Cumhuriyete, ATATÜRK’e, kadınlara, gençlere, ülkeye sahip çıkan bir parti olduğunu söyleyen Erkan CAN CHP ile yapılan seçim ittifakına son verilmesiyle İYİ Parti’nin fabrika ayarlarına geri döndüğünü vurguladı.

 

BİZ KAVGA İSTEMİYORUZ. BİZ BİRLİKTELİK İSTİYORUZ.

 

Bursa Büyükşehir Belediyesine hangi belediye başkanı seçilirse seçilsin kavga istemediklerini birlik ve beraberlik istediğini vurgulayan Erkan CAN “Çünkü burada belediye başkanı olacak kişi Mudanya’ya hizmet etmek için var. “ dedi.

 

Parti Bir Yere Kadar. Unutmayın Belediye Başkanı Seçeceksiniz!

 

“Kıymetli halkımız. Mudanya’yı iyi olma noktasına taşıyacak olan sizlerin oylarıdır. Parti bir yere kadar çünkü aday tabi ki partisiyle birlikte çıkması gerekiyor ama aday seçeceğiz yani biz Belediye Başkanı seçeceğiz. Seçeceğimiz belediye başkanıyla 5 yıllık hizmet süreci içerisinde kapısını çaldığımızda gerçekten sorunlarımızı çözüm noktasına ulaştıracak mı? Biz bunu Mudanya’da yaşamadık. Demek ki bunun partiyle alakası olmadığı belediye başkanı ile alakalı olduğu ve belediye başkanı yönetim kadrosuyla alakalı olduğu bir yapıdır. Belediye başkanı yönetim şeklini oluşturur, sistem çalışırken belediye başkanı da halkın içerisinde olur. Belediye başkanı muhtarlarla birlikte her mahallede yönetim sistemi oluşturur. Ama bununla birlikte sivil toplum kuruluşları belediye ile dayanışma içinde yol gösterici olur.” dedi.

 

Mudanya’da Sosyal Belediyecilik Sadece Lafta Kaldı.

 

Mudanya’da sosyal belediyeciliğin sadece lafta kaldığına dikkat çeken Erkan CAN halkın kreş, yaşlı bakım hizmetleri, kent içinde acil sağlık hizmetlerine kolaylıkla ulaşılabilme sıkıntısı yaşadığını vurguladı. Erkan CAN gece vakti aracı olmayan bir Mudanyalı’nın çocuğu hastalandığında dağ başındaki hastaneye git gel çok miktarda taksi parası vermek zorunda kaldığını, parası olmayanın büyük sıkıntı yaşadığını söyleyerek “Belediyelerin amacı sosyal hizmetler üretmektir” dedi.

 

Mudanyamızda  Tıp Merkezi Yok. Ancak Belediye Bunu Yapabilir.

 

100 bin nüfusu geçen bir belediyenin kanunlar çerçevesinde Tıp Merkezleri kurabileceğini belirten Erkan CAN Mudanyalı’nın kent içinde gece gündüz hizmet veren acil müdahale edecek çocuk doktoru, nüfusa oranlı ambulans adedi ve fizik tedavi merkezi olan bir tıp merkezine ihtiyaç duyduğunu ve bunun belediye imkanlarıyla gerçekleştirilebilir olduğunu vurguladı.

 

Mudanyamıza Aşk ile Hizmet Etmek İstiyorum

 

Markalaştırılamayan, tesis yoksunu tarımsal ürünlerimizin çiftçimizin hak ettiği parayı kazandırmaktan uzak olduğuna işaret eden Erkan CAN Mudanya’da gerçekleştirilmesi mümkün pek çok eksikliklerin olduğunu belirtti.

 

Mudanya’da iyi şeylerin İyi Parti Belediye Başkanlığı ile mümkün olduğunu söyleyen Erkan CAN “İYİ Parti’nin şu ana kadar yaptığı en doğru hareket CHP ile seçim ittifakını bitirmiş olmasıdır. İnsanları iki parti arasında bırakarak istenmeyen bir kişiliğin seçilmesine zorlanmasını hiçbir zaman benimsemedim.

 

Bakın siz belediye başkanı seçeceksiniz. Erkan CAN belediye başkanlığı döneminde oğlunuz olmaya, kardeşiniz olmaya geliyor, arkadaşınız olmaya geliyor.

 

Ve ben şu süreçte  şunu söylemek istiyorum “Ben aşk ile hizmet etmek istiyorum” söylüyorum. Bu bizim için çok önemli bir kelimedir. Aşk ile hizmet etmek topluma sevgiyi aşılamak demektir.” diye konuştu.

HABERİN VİDEOSU İÇİN LİNKİ TIKLAYIN:


 

Öner Kıran / mudanya.gen.tra



  |  Bu haber 854 defa okunmuştur.

Siyasi  KATEGORİSİNDEN HABERLER

BÜLENT ERDEN MHP MECLİS ÜYELİĞİ ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSU YAPTI

BÜLENT ERDEN MHP MECLİS ÜYELİĞİ ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSU YAPTI Mudanya Milliyetçi Hareket Partisi Meclis üyeliği ve Gurup Başkanlığında Mudanya’nın geleceği ve Mudanyalının hakla...

“MUDANYA’YA VEFA BORCUMU ÖDEYECEĞİM”

“MUDANYA’YA VEFA BORCUMU ÖDEYECEĞİM” Mudanya Belediye Başkanlığı için CHP’den aday adaylığını açıklayan Yüksek İnşaat Mühendisi Deniz Dalgıç, Mudanya iç...

POROY MUHTARLARLA BULUŞTU

POROY MUHTARLARLA BULUŞTU CHP Mudanya Belediye Başkan Aday Adayı Akın Poroy Muhtarlarla bir araya geldi. Mudanya’nın hizmet alması için her t...

ERKAN CAN “CHP’DEN BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI DEĞİLİM”

ERKAN CAN “CHP’DEN BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI DEĞİLİM” “Mudanya sorunlarıyla can çekişiyor. Mudanya’ya CAN gelecek” sloganıyla yerel seçim startı veren genç siyasetçi Erk...

ERDAL AKTUĞ CHP MUDANYA BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI

ERDAL AKTUĞ CHP MUDANYA BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI “Projelerim Hazır, Mudanya Bursa’nın Türkiye’ye Açılan Yüzü Olacak” Cumhuriyet Halk Partisi Mudanya Belediye Başka...

DİLEK DURAK İYİ PARTİ MUDANYA ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

DİLEK DURAK İYİ PARTİ MUDANYA ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI İYİ Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Ekonomist- Bütçe Maliyet ve Finans Uzmanı Dilek Durak İYİ Parti kurmaylarıy...

BAŞKAN ADAY ADAYI GÖKHAN DİNÇER TANIŞMA TURUNDA

BAŞKAN ADAY ADAYI GÖKHAN DİNÇER TANIŞMA TURUNDA Mudanya AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Gökhan DİNÇER Mudanya Sivil Toplum Kuruluşları'nı ziyaret ederek ke...

ERDAL AKTUĞ ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

ERDAL AKTUĞ ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI Erdal AKTUĞ, “Mudanya'da değişimi, gelişimi ilke edinen, kendi ile barışık kenti ile barışık bir anlayış ile yo...

CHP ADAY ADAYI AKIN POROY. "MUDANYA'YA AKIN VAR" DEDİ

CHP ADAY ADAYI AKIN POROY. Eşi, Oğlu ve kız kardeşinin desteğiyle CHP Mudanya Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıklayan Akın POROY, kendin...
HAKKI OVATMAN HAKKI OVATMAN
YILIN YENİSİ HOŞ GELDİN

HAVA DURUMU

NÖBETÇİ ECZANE

Mudanya Nöbetçi Eczane


Tüm fotoğraflar

  MUDANYALI KARATECİLER KUŞAKLARINI YENİLEYEREK TERFİ ETTİLER
 

MUDANYALI KARATECİLE

İzlenme:2056

   
  GİRİTYALILAR HÜNERLERİNİ SERGİLEDİLER
 

GİRİTYALILAR HÜNERLE

İzlenme:2226

   
  MUDANYA CAFER YENER İLKOKULU POLONYA’YI FETHETTİ
 

MUDANYA CAFER YENER

İzlenme:2790

   
  RAMAZAN ETKİLİKLERİ
 

RAMAZAN ETKİLİKLERİ

İzlenme:6030

   

Tüm videolar

  İYİ PARTİ ERKAN CAN ADAY ADAYLIK AÇIKLAMASI
 

İYİ PARTİ ERKAN CAN

İzlenme:310

   
  MİLLET KÜTÜPHANESİ ARTIK 24 SAAT AÇIK
 

MİLLET KÜTÜPHANESİ A

İzlenme:388

   
  BURSA’DA TRAFİK, YAYALARA GÖRE TASARLANIYOR
 

BURSA’DA TRAFİK, YAY

İzlenme:792

   
  TAVUK DÜNYASI MUDANYA’DA AÇILDI
 

TAVUK DÜNYASI MUDANY

İzlenme:398

   
  •  
  •  

  • Son 7 gün haber eklenmedi.

  • Bu ay haber eklenmedi.

Mudanya Habercisi
© 2015-2016. Tüm hakları saklıdır. Sitemiz, Mudanya Gazeteciler Derneği üyesidir.
İnternet sitemizdeki yazı, resim, video ve haberlerin kaynak gösterilmeksizin yayınlanması yasaktır.
Yazı, haber ve yorumlardaki düşünce ve görüşler yazarını bağlar. Tüm hakları saklıdır.